“Voordat we iets nieuws kunnen toelaten in ons leven moeten we soms eerst afscheid nemen van iets ouds.”

Mijn naam is Rik Bennik. Echtgenoot, vader, creatieveling en een ras optimist. Jarenlang heb ik gewerkt voor GMI, een internationale platenmaatschappij waar ik artiesten scoutte en begeleidde. Daarna was ik lokale marketeer en leidinggevende bij IKEA. De afgelopen jaren was ik werkzaam bij Compassion International, een ontwikkelingshulporganisatie, waarvoor ik veel gereisd heb, films heb mogen maken, marathons georganiseerd heb. Dit deed ik veelal in de sloppenwijken van de meest arme landen ter wereld. 

De laatste paar jaren kwamen er mensen op mijn pad met wie ik ongemerkt coachingsgesprekken had. Ik merkte dat ik hier goed in was en het erg leuk vond om te doen. Daarom besloot ik me hierin verder te specialiseren en mag ik me nu professioneel coach noemen.

Wat mij drijft en motiveert als coach is dat ik jou in beweging krijg. Ik werk vanuit een oprechte interesse, zonder oordeel. Ik geef inzicht in (belemmerende) patronen en valkuilen, maar misschien nog wel belangrijker: inzicht in jouw talenten en kwaliteiten die ingezet kunnen worden voor jouw groei en ontwikkeling.

Neem contact op

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met me op!