“Rik laat je ontdekken dat je niet altijd je omstandigheden hoeft te veranderen, maar wel je manier van denken."

Ken je het gevoel dat je vastloopt op bepaalde gebieden van je leven? Dat je iets wilt veranderen of bereiken, maar niet weet hoe?

Dan kan het behulpzaam zijn om een coach in te schakelen. Een coach die je helpt om je gedachten, dromen, carrière, doelen, relatie of gewoon jezelf op de rit te krijgen.

Constateren dat je hierin vastloopt is kwetsbaar, maar vaak niet het probleem. De uitdaging zit hem in: hoe nu verder? Welke stappen zijn er nodig als je het anders wilt doen? En hoe zet je die? Uit eigen ervaring weet ik dat hulp van een coach je weer op weg kan helpen.

In mijn coaching ben ik open, eerlijk, liefdevol, creatief (ik denk altijd in mogelijkheden) en met enthousiasme en humor gaan we samen opzoek naar de verandering in jezelf. Al jaren coach ik op deze manier. Na afloop hoor ik vaak dat gesprekken uitdagend en verhelderend waren. En dat is precies wat ik wil. Ik wil je uitdagen om verder te komen dan waar je nu bent.

Mijn coaching is heel praktisch en concreet. Samen stellen we vooraf het doel vast waar we ons op zullen focussen. Vervolgens gaan we aan de slag in gesprekken, oefeningen en als het nodig is gaan we naar een bepaalde locatie. Ik trek graag alles uit de kast om jou op een creatieve manier verder te helpen om anders te kijken naar jezelf en je situatie.

Ik kan jou helpen bij: Stress en burn-out / Identiteit / Persoonlijke ontwikkeling / Keuzes maken / Balans werk-privé / Zingeving / Zelfvertrouwen

Neem contact op

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met me op!