(3) Waar verzet jij je het meest tegen?

Waar verzet jij je het meest tegen?

Is er een gevoel, een persoon, een gedachte, een project dat je steeds vermijdt?  Is er een deel in je leven waar jij je voor afsluit en niet mee geconfronteerd wil worden? Is er iets waar jij je tegen verzet, iets waartegen je (koppig) nee tegen blijft zeggen? 

Negeer die stem eens die zegt: “dit is hoe ik het heb besloten en daarmee af, dus ik sluit me hier vooraf; Ik ga het niet eens overwegen”. Dat is de stem van verzet.

Sta open voor alles. Je meest waardevolle lessen komen vaak voort uit de dingen waar je je het meest tegen verzet hebt, toch!?

 

#coaching #coach #selflove #weesliefvoorjezelf #zelfliefde #zelfontwikkeling #mindset #hetkananders #happy #good #lifecoach #motivatie #zorgvoorjezelf #retreat #reflectie #tijdvoorjezelf #optimist #verzet

Neem contact op

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met me op!