Re:treat

Jezelf trakteren op een paar dagen rust

Jezelf trakteren op een paar dagen rust, dat gunnen we iedereen. Drie dagen quality-time voor jezelf. Tijd voor stilte, luisteren, nadenken en nieuwe ideeën en energie opdoen. En dat o.l.v. van Cees Bots en Rik Bennik, beide ervaringsdeskundige op dit vlak.

Wat is een Re:treat?

Drie dagen

Tijdens Re:treat trek jij je drie dagen terug in Abdij van Berne in Heeswijk. Of je nou komt om even weg te zijn uit de drukte van alle dag, om ergens gefocust aan te kunnen werken of om antwoorden te zoeken op levensvragen, je bent van harte welkom.

Kleine groep

We gaan met een kleine groep, want een Re:treat doe je voor jezelf en met jezelf. Tijdens deze dagen zijn er een aantal groepsmomenten, maar is er vooral tijd en ruimte om te doen waar jij voor bent gekomen.

Retreat klooster

Rust en stilte

Ik ben er voor als de stilte je overvalt, ik ga met je in gesprek wanneer je wilt en help je op weg door met je te sparren en je scherpe en eerlijke vragen te stellen of die juist te beantwoorden.

Cees en Rik

We houden er van om snel de diepte in te gaan en af en toe de boel even flink op te schudden. Tegelijkertijd staat deze >>Re:treat in het teken van ontspanning en zal je merken dat we met elkaar zullen genieten. Zowel van de rust als van een door de Abdij gebrouwen biertje.

Cees Bots

Cees zijn passie is het tot herstel zien komen van het gebroken menselijke hart door de onvoorwaardelijke liefde van God. Na het succes van zijn eerste boek Verander je hart, verander je leven komt Cees Bots, als hartdokter van het emotionele hart, nu met een dagboek 365 dagen Bliss. Cees is ook de grondlegger van Heart Clinics seminars en geeft ook persoonlijke coaching.

Rik Bennik

In de afgelopen jaren heb ik tientallen keren een Re:treat gedaan, in wat voor vorm dan ook, alleen en met anderen. Ik heb ontdekt dat het goed is om in de drukte die het leven met zich mee brengt, echt rust te vinden. Als ervaringsdeskundige en coach kan ik jou helpen om in korte tijd tot dat punt te komen.

Programma

Zo ziet ons programma er globaal uit:

(vanaf 2023 ook de hele vrijdag)

Vrijdag

19:00 uur inloop

19:30 uur welkom

20:00 uur inspiratiemoment

21:00 uur stilte-moment

21:30 uur einde 1ste dag

Zaterdag

7:00 uur ochtend gebed

8:00 uur ontbijt

9:30 /10:30 uur inspiratiemoment

12:00/12:45 uur stilte-moment

13:00 uur warme maaltijd

16:00 uur Abdijbier proeverij (optioneel)

18:00 uur avond gebed

18:30 uur brood maaltijd

19:30 uur groepsbijeenkomst

21:00 uur einde 2de dag

Zondag

8:00 uur ochtend gebed

8:30 uur ontbijt

9:30 /10:30 uur inspiratiemoment

12:00/12:45 uur stilte-moment

13:00 uur warme maaltijd

16:00 uur groepsbijeenkomst

17:00 uur einde 3de dag / vertrek

Praktische informatie

Data:

2022
23-25 september
18-20 november

2023 (geheel weekend)
27-29 januari 
24-26 maart

19-21 mei
28-30 juli

22-24 september
17-19 november

Kosten:

€ 350,- per persoon full board           (vanaf 2023 € 399,- ivm langere Re:treat)

  • dus inclusief ontbijt, lunch en diner
  • je eigen slaapkamer met badkamer
  • (coaching) gesprek

Locatie:

Abdij van Berne, Heeswijk
Dinther (vlakbij Den Bosch)

Ervaringen

Veel mensen zijn je al voor gegaan!

“Ik had allerlei vragen en liep vast. Dus heb ik me voor de re:treat opgegeven. Door de kracht van de groep en de stilte heb ik antwoorden gevonden. Het was voor mij confronterend, maar ook bemoedigend en waardevol. Rik is een goede coach. Hij is als een grote broer waar je alles tegen kunt zeggen en waar je verhaal veilig is.”

Eveline van der Zee

“Ik voelde me gelijk thuis. Het was voor mij heel ongedwongen en veilig. Ik was vrij om mezelf te zijn. Mijn doel was om rust te vinden en ruimte te creëren om na te denken. Dat is helemaal gelukt.”

Jeroen van Dijke

“Mijn leven kenmerkte zich door ruis, zowel online als offline. Ik had erg behoefte aan rust, dus gaf ik me op voor de re:treat. Ik vond het fijn om in de stilte te ontdekken wat in het leven écht belangrijk is. Daarnaast is Rik altijd liefdevol, maar ook goudeerlijk. Zo heeft hij het beste in mij naar boven gehaald.”

Marina de Haan

“De Re:treat was voor mij een toffe, bijzondere, bemoedigende, mooie ervaring. Het heeft mij dichter bij de Vader gebracht en ik ben met een onbeschrijfelijk, ander gevoel naar huis gegaan. Het was fijn en van toegevoegde om Rik en Cees als coaches erbij te hebben. Dit ga ik zeker vaker doen!”

Aida Blankestijn

Ja , ik wil mee!

Aanmelding is definitief na betaling. Per Re:treat zijn er 12 plekken beschikbaar.

Je kunt het geld overmaken naar IBAN NL79 SNSB 0947 6475 11 t.n.v. 
Rik Bennik o.v.v. Re:treat “in welke maand”.

Indien gewenst stuur ik je ook een BTW-factuur.

Neem contact op

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met me op!