Over mij

Wie weet begin ik ooit wel een kroeg….

Omdat dat een plek is waar allerlei soorten mensen bij elkaar komen. Er zijn veel mensen die moeite kennen, niet gezien worden of eenzaam zijn. Ik wil graag iets voor hen betekenen. Ik geniet ervan als iemand net iets anders, maar helemaal zichzelf is.

Voor mijn werk heb ik altijd veel gereisd. Ik heb mooie kanten van de wereld gezien, veel mensen ontmoet en ook kennis gemaakt met extreme armoede. Het heeft mij en mijn relatie met God verdiept. Daarnaast zijn er andere zaken die mij gevormd hebben. Bijvoorbeeld dat ik opgegroeid ben in een voorgangersgezin. Of de burn-out rond de geboorte van mijn tweede dochter. Dit heeft me geholpen om mijn leven anders in te richten.

Ik ben nu meer dan 25 jaar getrouwd met Renske en vader van twee dochters. Waar ik kom, is vaak reuring. Ik kan verrassen, ben creatief, flexibel en enthousiast. Ik breng graag leven in de brouwerij. Het is mijn specialiteit om van een dubbeltje een kwartje te maken. Ook heb ik grote liefde voor Indonesië, Zwitserland, whisky en de band Above & Beyond.

Carrière:

15 jaar:  Marketing manager GMI Music (internationale platenmaatschappij)


2,5 jaar: Service manager en (local) marketing manager IKEA

> 10 jaar: Relatie manager Compassion Nederland

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met me op.