Coachen

Als life coach kan ik je helpen op verschillende gebieden van je leven.

Ken je het gevoel dat je vastloopt op bepaalde gebieden van je leven? Dat je iets wil veranderen of bereiken? Dan kan het behulpzaam zijn om een coach in te schakelen. Een coach die je helpt om je gedachten, dromen, carrière, doelen, relatie of gewoon jezelf op de rit te krijgen.

Constateren dat je hierin vastloopt, is kwetsbaar, maar vaak niet het probleem. De uitdaging zit hem in: hoe nu verder? Welke stappen zijn er nodig als je het anders wilt doen? En hoe zet je die? Uit mijn eigen ervaring weet ik dat hulp van een coach je weer op weg kan helpen.
Als life coach kan ik je helpen op verschillende gebieden van je leven. Wanneer je vastloopt in je relatie, je crisis ervaart in je geloof of stagneert in je carrière, ik help je graag weer op weg.

In mijn coaching ben ik open en direct. Ik ben eerlijk, liefdevol en kritisch en ga confronterende vragen niet uit de weg. Al jaren coach ik op deze manier. Na afloop hoor ik vaak dat gesprekken uitdagend en verhelderend waren. En dat is precies wat ik wil. Ik wil je uitdagen om verder te komen dan waar je nu bent.

Mijn coaching is heel praktisch en concreet. Samen stellen we vooraf het doel vast waar we ons op zullen focussen. Vervolgens gaan we aan de slag in gesprekken, oefeningen en als het nodig is gaan we naar een bepaalde locatie. Ik trek graag alles uit de kast om jou op een creatieve manier verder te helpen om anders te kijken naar jezelf en je situatie.

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met me op en vraag meteen een intake aan!


“Rik durft door te vragen en kan confronteren. Hij draait niet om de hete brij heen.”

“Wat ik zo fijn vind aan Rik is dat ik geen veroordeling bij hem ervaar, hij brengt genade in de praktijk.”

Kom in contact