(41) ja, ik wil

(41) ja, ik wil

De ring…

Huize Bennik staat al maanden in het teken van de bruiloft van onze dochter Suzanne met Jasper. Vorige week zijn ze getrouwd voor de wet en aankomende week komt het echte grote feest. Ik heb zo’n zin in het feest en om ze te zien genieten.

Anderhalf jaar geleden waren Renske en ik 25 jaar getrouwd. In die periode zat ik niet zo lekker in m’n vel. Er gebeurde in die tijd te veel wat ik niet aankon. Ik heb toen goede begeleiding gehad van een coach. Ik begon in te zien waarom en waardoor ik te veel hooi op de vork nam. Waarom ik me zo voelde. Ik kreeg tools hoe ik dit kon veranderen.

De dag voordat we ons 25 jarig huwelijks feestje vierde, zat ik boven op m’n kantoortje wat te lezen en te praten met Vader. Ineens had ik het idee dat God tegen me sprak en zei: “geweldig dat je morgen viert dat je 25 jaar getrouwd bent met Renske, maar wanneer trouw je eens met jezelf?”

Bullseye! Het is mooi wanneer je van anderen houdt maar als je niet van jezelf houdt dan kun je niet van deze liefde genieten, laat staan ontvangen. Intuïtief wist ik wat ik moest doen. De volgende dag ben ik naar de juwelier gegaan en heb ik deze ring (zie foto) voor mezelf gekocht.

Iedere morgen doe ik de trouwringen weer om en zeg: love you Renske en love you Rik.