(25) Before I die, I want to …

(25) Before I die, I want to …

Vanmorgen bij ons in de kerk sprak ps Valerie McIntyre. In haar preek vertelde ze over een voor mij onbekende beweging die “before I die-muren” neerzet. Jaren geleden plaatste oprichtster Candy Chang uit New Orleans een grote krijtmuur met daarboven heel groot de vraag:
Before I die, I want to …

Er lagen een heel aantal krijtjes bij en binnen 12 uur was de hele muur vol geschreven met de meest uiteenlopende antwoorden. Dit voorbeeld wordt nu op vele plaatsen ter wereld gekopieerd. Wat een gaaf initiatief! Thuis gekomen heb ik direct de website bekeken (www.beforeIdie.cc). Zoveel mensen beschreven hun persoonlijke dromen en wensen. Door ons drukke dagelijkse leven vergeten we vaak wat we eigenlijk echt belangrijk vinden. En laten we ons opslokken door de gekte van de dag ipv ook te gaan doen wat we belangrijk vinden.

Op één van de muren stond:
Before I die, I want to be completely myself.
Before I die, I want to meet my grandchildren.
Before I die, I want to find peace with myself.
Before I die, I want to enjoy the ‘now’.
Before I die, I want to forgive myself.
Before I die, I want to follow my childhood dream.

Neem eens heel even tijd om deze vraag zelf te beantwoorden:
Before I die, I want to ………….…

Ik ben razend benieuwd naar wat jij zou opschrijven. Misschien kan ik je hierbij helpen. Laat maar weten. In de comments plaats ik ook mijn eigen ‘before I die’ I want to……