(24) Doe iets leuks.

(24) Doe iets leuks.

Vanmorgen aan het ontbijt zei Renske: “Lieverd ga iets doen waar je echt zin in hebt vandaag”. “Je hebt veel gewerkt de laatste tijd, nu even een paar dagen voor jezelf”. Het is heerlijk weer en zonnetje schijnt. Waar zou ik nu echt zin in hebben? Als 16 jarige was ik een echte brommer-fanaat, heerlijk rond tuffen op m’n Zundapp. Daar had ik ineens weer zin in. Lang verhaal kort… het werd een scooter.

Eerst met m’n 80jarige vader Arnhem onveilig gemaakt op de scooter. Mijn pa is niet meer de lenigste en we moesten hem helpen bij het op en af stappen, maar lol hebben we zeker gehad. Daarna een hele tocht gemaakt met Linda en dat betekend meestal van eettentje naar eettentje ;-).

Toen ik alleen op de Postbank reed moest ik in eens denken aan een weekopening die Stefco Klaver jaren geleden deed uit Prediker 9 waar staat: “dus eet je brood met vreugde, drink met een vrolijk hart je wijn. God ziet alles wat je doet allang met welbehagen aan…. geniet van het leven … geniet op alle dagen die God je heeft gegeven…”. Ik zeg: goed idee !

Waar heb jij zin in om morgen te gaan doen?