(9) Good old friend.

(9) Good old friend.

Wow, daar sta ik ineens weer oog in oog met een oude vriend. Iemand waarmee ik veel jarenlang unieke en bijzondere tijden mee heb gehad. Waar ineens een eind aan kwam. Geloof me, als wij zouden opschrijven wat we allemaal hebben meegemaakt, dan wordt het een heel spannend boek waarin veel gelachen zal worden. Want een onze vriendschap, was zakelijk maar werd al snel vriendschappelijk.

We hadden elkaar meer dan 10 jaar niet meer gezien en gesproken. Zo gek eigenlijk, nadat we zoveel hadden meegemaakt. Zijn we elkaar toch wat ‘kwijt’ geraakt, maar na die één hug na één oog opslag leken de 10 jaar ineens10 dagen. De hartsconnectie was er nog en hoe.

Allebei hebben we pittige tijden gehad, maar allebei kunnen we nu (uitgebreid) vertellen dat Romeinen 8:28 (… dat God alles ten goede keert voor hen die op Hem vertrouwen) een realiteit is voor ons. Soms kan deze tekst te pas en te onpas gebruikt worden, maar vrijdag kwam die bij mij weer eens diep in m’n hart binnen. God is in controle!

Wie veel vrienden heeft, raakt snel geruïneerd,
een echte vriend is meer waard dan een broer.
Spreuken 18:24

Thanks Anton!