(22) In stilte zit zoveel kracht!

(22) In stilte zit zoveel kracht!

Ik heb zo uitgekeken naar deze dagen. De eerste Re:treat die ik heb georganiseerd vanuit rikbennik.nl samen met Cees Bots is nu een feit. En wat hebben we een geweldige tijd gehad met een groep van 6 mensen. Even weg uit de drukte, even in een totaal ander (leef)ritme. En wat doet ons dat allemaal goed.

‘In rust en inkeer ligt jullie redding, in geduld en vertrouwen jullie kracht’ (Jes 30:15). In stilte zit zoveel kracht! Iedere keer als ik de stilte (bewust) opzoek spreekt Vader.

De stilte opzoeken gaat bij mij niet vanzelf. Het vraagt om een bewuste keuze. Als ik de stilte opzoek dan wordt ik rustiger en groeit mijn vertrouwen in Vader. In die stilte zegt Vader vaak: ‘komt goed lieverd’, ‘Ik ben bij je’, ‘Ik zorg voor je’, ‘Ik hou van je’.

Ik weet niet hoe het bij jou zit maar ik heb dit nodig om te horen, want vaak voel ik wat anders….

Ook opzoek naar silte en quality-time voor jezelf, de volgende Re:treat: 26 t/m 28 juli en 23 t/m 25 sept. zie www.rikbennik.nl/retreat