(21) Feedback gevraagd.

(21) Feedback gevraagd.

Een paar weken geleden ben ik uit m’n comfort-zone gesprongen. Toen ik begon met deze blogs. Kei-spannend. Praten gaat me prima af maar vanwege mijn dyslectie probeer ik schrijven op alle mogelijke manieren te vermijden. En als ik al iets schrijf dan heb ik een heel leger aan mensen om me heen die alles dubbel controleren vooral ik iets verstuur. Gelukkig helpt Renske me steeds uit de brand met deze bloggs.

Ik wil graag blogs schrijven die gaan over mijn passie; ‘mensen helpen Gods genade te ontdekken zodat ze vanuit die genade gaan leven’. Ik hoop dat mijn blogs daar wat bij helpen. Daarom dat ik mijn ups & downs and lessons learned (still learning) deel met jou.

Ik krijg regelmatig leuke reacties zoals PB’s en likes. Maar social media is niet altijd het juiste middel om goede feedback te vragen. Maar toch heb ik daar nu behoefte aan. Zou je me wat feedback willen sturen? Welke blogs vond je leuk? Wil je dat sturen naar: info@rikbennik.nl