(12) Goede vrijdag.

(12) Goede vrijdag.

Efeziërs 2:8 BB
Want omdat God zo liefdevol en goed is, heeft Hij jullie gered door [ jullie ] geloof. Jullie hebben niet jezelf gered, maar Gód heeft jullie gered. Het is zíjn geschenk.

Lieverd. Ik hou zoveel van je. Ik heb je bedacht, Ik heb je gecreëerd, Ik heb je geschapen naar Ons evenbeeld. Je lijkt dus op Mij. Dat vind Ik zo leuk! Daar geniet Ik van. Ik wil het aller-allerbeste voor je. Je mag zelf kiezen. Je keuzevrijheid is Mijn Liefde voor jou.

Ik weet dat je dat je dat fijn vindt, maar ook moeilijk soms. Of misschien wel vaak. Je vindt dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt en je weet dat je ze, hoe erg je je best ook doet, in de toekomst weer zult maken.

Lieverd, Ik vind dat niet belangrijk. Ik heb daar de oplossing voor.
Mijn geschenk voor jou.
Mijn Genade:

Zodat jij fouten mag maken; Ik vind je perfect zoals je bent..
Zodat jij genezen bent; Ik heb je gezond bedacht.
Zodat jij Mijn Liefde niet hoeft te verdienen; Mijn Liefde is altijd hetzelfde. Je kunt er niet voor zorgen dat Ik meer of minder van je ga houden.
Zodat je geen zorgen hoeft te maken; Ik zal zorgen dat je genoeg hebt.
Zodat je jezelf niet hoeft te redden; dat heb Ik voor je gedaan.
Zodat je mag genieten; want daarvoor heb Ik je gemaakt.
Zodat je niet alleen bent; Je bent Mijn geliefde.
Zodat je niet sterft; maar we eeuwig samen zullen zijn.
Zodat je geliefd bent;

Lieverd, Mijn geschenk voor jou.

Het is een hele Goede vrijdag!
.
.
.
Vandaag geschreven door Renske, zij schrijft iedere vrijdag een blog op www.bijbelkracht.nl van C3 Arnhem.