(1) Geef me de lol om je te mogen verwennen.

(1) Geef me de lol om je te mogen verwennen.

Gisteren ben ik weer terug gekomen van een Compassion-reis naar de Filipijnen met o.a voorgangers en later een filmcrew.
Ik ben gewent aan het vele vliegen en heb er opzicht ook geen hekel aan. Maar bij lange afstandsluchten zoals (21uur) maak me altijd weer ongerust, heb ik wel een goede stoel? heb ik geen snurkend iemand naast me? zal ik wel slapen? etc. Zo vermoeiend.

Dit soort zorgen maken, hoort zo niet bij mij… toch gebeurt het.

Twee weken voor de reis naar de Filipijnen ben ik behoorlijk ziek terug gekomen uit Uganda. En was lang niet fit voor de Filipijnen. Dat wist Vader en Hij verwende mij met een heerlijke gratis upgrade naar Business Class. Daar zat ik dan met een vette smile op m’n gezicht met een glas champagne in m’n hand te genieten van een heerlijk bed waarin ik uren geslapen heb, niemand snurkte, althans ik heb niemand gehoord ? .

Weet je Jezus zegt: “Ik ben niet gekomen om bedient te worden maar om te dienen” (Matthéüs 20:28).
Of zoals mij vriend Paul zegt: “geef Vader de lol om je te mogen verwennen”.